Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila: M.L.B

06. 03. 2019. 23:19 >> 22:45

UKRAJINA

Uhapšeni zbog pokušaja podmićivanja Julije Timošenko

Ukrajinsko državno tužilaštvo je danas saopštilo da su dva čovjeka uhapšena zbog pokušaja da plate nekadašnjoj premijerki Juliji Timošenko da odustane od predsjedničke kandidature.

Državni tužilac Jurij Lucenko naveo je na Fejsbuku da su osumnjičeni ponudili pet miliona grivni (188.000 dolara) bivšoj premijerki.

Navedeno je da je istraga koja je dovela do hapšenja pokrenuta pošto je Timošenko prijavila pokušaj podmićivanja.

Timošenko, premijerka u dva navrata i vodeća ličnost promjene vlasti u Ukrajini 2004, prema anketama se nalazi među prva tri kandidata na izborima 31. marta.

Većina ispitivanja javnog mnjenja je smješta ispred trenutnog predsjednika Petra Porošenka, ali iza komičara Volodimira Zelenskog.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније