Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

01. 04. 2019. 12:26 >> 11:52

NOVA OPTUŽNICA

Optužena za smrt Kimovog polubrata izbjegla smrt

Vijetnamka Doan Ti Huong, optužena za smrt polubrata sjevernokorejskog lidera Kim Džong Una, priznala je danas krivicu po novoj, blažoj optužbi.

Ona je tako izbjegla smrtnu kaznu u slučaju osude za ubistvo.

Vijetnamka je prihvatila novu optužbu koja joj se stavlja na teret, za nanošenje povreda potencijalno smrtonosnim sredstvima.

Sud u Maleziji izrekao joj je kaznu od tri godine i četiri mjeseca. Doan Ru Huang u pritvoru je od februara 2017.

Prema malezijskom zakonu, do početka maja biće puštena iz zatvora. Sud u Šah Alamu polovinom marta je odbacio zahtjev za oslobađanje optužene.

Vijetnamka Ti Huong i Indonežanka Siti Aisjah bile su optužene da su 13. februara 2017. ubile Kim Džong-nama otrovnim gasom na prometnom aerodromskom terminalu u Kuala Lumpuru.

Indonežanka Siti Aisjah je u martu iznenada oslobođena svih optužbi. Obje žene su na početku suđenja odbacile optužbe za ubistvo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније