Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

27. 05. 2019. 08:01 >> 08:00

TRAMP IZ JAPANA

Veliko je poštovanje između SAD i Sjeverne Koreje

Američki predsjednik Donald Tramp ocijenio je danas u Tokiju da SAD i Sjeverna Koreja imaju uzajamno "veliko poštovanje", uprkos zastoju u pregovorima o nuklearnom programu i nedavnim probama oružja u Sjevernoj Koreji.

 

"Mnoge dobre stvari će se desiti u Sjevernoj Koreji... Prešli smo dug put", rekao je Tramp na početku razgovora sa japanskim premijerom Šinzom Abeom.

Tramp je dodao da je izgrađeno dobro poštovanje, "čak i veliko poštovanje između SAD i Sjeverne Koreje".

Američki predsjednik se nalazi u Tokiju i ta posjeta je dio diplomatske ofanzive japanskog premijera Abea za koju analitičari kažu da je zasad spasila Japan od Trampovih protekcionističkih mjera.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније