Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

05. 09. 2013. 22:00 >> 22:06

ŠTETE

Olujno nevrijeme na Malti

Nevrijeme koje je danas poslijepodne zahvatilo područje Malte ostavilo je za sobom dosta posljedica. I dok se u Italiji temperatura popela do čak +35°C, na Malti je za vrijeme nevremena pala na samo 19°C.

Uslijed obilnih padavina, veliki dio ostrva su zahvatile bujice i poplave. Osim padavina, štetu je načinio i olujni vjetar koji je na obalama dostizao 100 kilometara na sat, rušeći električne stubove, krovove i drveće.

Prava tragedija izbjegnuta je u ovoj maloj ostrvskoj državi kada se brod sa devetoro djece prevrnuo uslijed olujnog nevremena. Brod se nalazio blizu obale San Paola kada su ga zahvatili veliki talasi i prevrnuli. Na sreću, sva djeca su spašena i zbrinuta u lokalnu ambulantu, a nijedno dijete nije povrijeđeno.

Znatno slabije nevrijeme popodne je zahvatilo dijelove Sicilije, Sardinije i Kalabrije. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније