Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ n1; Objavila: M.M ]

25. 06. 2019. 19:18   >>  19:17 3

TRAMP PRIJETI

Napad na bilo šta američko značiće uništenje Irana

Američki predsjednik Donald Tramp upozorio je Iran da ne napada američke ciljeve, poručivši da će se Teheran suočiti sa zastrašujućim odgovorom ukoliko to učini.

"Bilo kakav napad Irana na bilo šta američko će naići na ogromnu silu", napisao je Tramp na Tviteru.

Najnovije upozorenje je uslijedilo nakon što je Iran prošle nedjelje oborio američki vojni dron.

Tenzije između Irana i SAD u porastu su od prošle godine i američkog povlačenja iz međunarodnog sporazuma o iranskom nuklearnom programu.

Odnosi su dodatno zategnuti nakon što je zvanični Vašington nedavno na listu terorističkih grupa uvrstio iranske oružane snage, odnosno Revolucionarnu gardu.

SAD je pojačala vojno prisustvo na Bliskom istoku, a prije dvije nedjelje iz Pentagona su najavili slanje dodatnih hiljadu vojnika u tu regiju, zbog prijetnji iz Irana.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније