Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta, Objavila: J.B.Č. ]

07. 08. 2019. 23:05 >> 22:59

LONDONSKI AERODROMI

Britiš ervejz kasni zbog kompjuterskih problema

Aviokompanija Britiš ervejz saopštila je danas da su mnogi letovi danas otkazani ili odloženi na londonskim aerodromima zbog problema sa kompjuterima što je otežalo sistem registrovanja putnika.

"Radimo što brže možemo na rješavanju problema koji je doveo do otkazivanja i kašnjenja na londonskim aerodromima", navela je uprava britanske aviokompanije koja nije precizirala koliko je letova pogođeno tim problemom.

Agencija Frans pres je javila da je oko 100 letova otkazano sa dva londonska aerodroma - Hitrou i Getvik, dok britanski mediji prenose da su registrovana kašnjenja više od 200 letova i da je pogođeno oko 18.000 putnika.

Britiš ervejz je pozvao putnike na strpljenje i da redovno provjeraju informacije o svojim letovima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније