Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

13. 10. 2020. 23:30 >> 23:16

U 27 ZEMALJA

Ikea otkupljuje polovan nameštaj

Kompanija Ikea će u 27 zemalja otkupljivati polovan namještaj kupljen u njihovim radnjama kako bi ga preprodali, recikrilari ili donirali.

Švedska kompanija je danas saopštila da će "crni petak (Black Friday) biti prilika da se zadovolje potrebe kupaca na načine koji doprinose cirkularnoj ekonomiji".

Ova akcija će trajati od 24. novembra do 3. decembra.

"Cirkularna ekonomija se može postići samo saradnjom sa kupcima, drugim preduzećima, lokalnim zajednicama i vladama. Tako možemo istrebiti otpad i popravljati, reciklirati i višestruko koristiti stvari", rekla je Pia Hajdenmark Kuk iz Ikee.

Svako ko proda polovni Ikein nameštaj dobiće vaučer sa kojim će biti moguće ostvariti i od 50 posto popusta za kupovinu novih stvari.

Iz kompanije nije navedeno u kakvom stanju namještaj treba da bude.

Kasnije ove godine Ikea će u Stokholmu otvoriti svoju prvu prodavnicu u kojoj će prodavati polovne stvari, a od slijedeće godine će u svakoj prodavnici mušterije moći da prodaju stari namještaj ili pronađu polovni.

Ikea posluje u 40 zemalja sa 131.000 zaposlenih širom svijeta. Sjedište Ikea Grupe u Holandiji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније