Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Beta

16. 10. 2020. 21:35 >> 21:41
2

POLICIJA UBILA NAPADAČA

Francuska: Nastavniku odsječena glava

Francuskom nastavniku istorije koji je sa učenicima pokrenuo diskusiju o karikaturama muslimanskog proroka Muhameda napadač je danas odsjekao glavu na ulici u predgrađu Pariza, a policija je ubila osumnjičenog, saopštile su vlasti.

Tužilac za borbu protiv terorizma otvorio je istragu ubistva za čiji se motiv smatra terorizam, saopštilo je francusko tužilaštvo.

Policija je navela da je u naselju Eranji, udaljenom oko 25 kilometara od centra Pariza, ubila osumnjičenog oko 600 metara od mjesta ubistva nastavnika.

Zvaničnik francuske policije rekao je za Asošiejted pres da je nastavnik dobijao prijetnje nakon što je pokrenuo diskusiju "radi debate" o karikaturama muslimanskog proroka Muhameda.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније