Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ RTS ]

29. 07. 2022. 23:26 >> 23:25

NAJMANJE ČETVORO MRTVIH

Snažan zemljotres na Filipinima, srušile se zgrade

Najmanje četiri osobe poginule, a 60 je povrijeđeno u zemljotresu jačine 7,1 jedinica Rihtera, koji je pogodio ostrvo Luzon na Filipinima. Pokrenuto je klizište, mnoge zgrade su oštećene, a ima i srušenih.

Geološka služba SAD saopštila je da je filipinsko ostrvo Luzon pogodio snažan zemljotres, koji je izazvao veliku štetu na jednoj bolnici i više zgrada na sjeveru zemlje, prenose agencije.

Epicentar zemljotresa bio je u teško pogođenoj planinskoj provinciji Abra, a poginule su dvije osobe koje su zatrpane u ruševinama, izjavio je Renato Solidum, šef filipinskog Instituta za vulkanologiju i seizmologiju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније