Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ A.B. ]

20. 06. 2023. 16:35 >> 16:40

NEKADAŠNjI LIDER SAD

Tramp: Moja ćerka je prošla pakao, neće učestvovati u kampanji

Bivši predsjednik SAD Donald Tramp izjavio je da njegova ćerka i zet, Ivanka Tramp i Džared Kušner, neće imati uloge u mogućoj budućoj predsjedničkoj administraciji.

Tramp je to objasnio riječima da je biti glavnokomandujući "previše bolno za porodicu".

Trampa je voditelj Foks njuza Bret Bajer pitao da li bi želoo da Ivanka Tramp i Džared Kušner ponovo budu pored njega u Bijeloj kući ako bi pobijedio na predsjedničkim izborima 2024, na šta je Tramp odgovorio: "Ne".

Tramp je rekao da je njegova porodica prošla "kroz pakao" od kada je odlučio da se kandiduje za predsjednika i da nikome na svijetu u istoriji nije bilo poslato više sudskih poziva, prenio je "Njujork post".

"Niko nije prošao kroz ono što je prošla moja porodica. Ivanka je imala zaista uspješnu liniju odjeće. Zaradila je bogatstvo", naveo je Tramp.

Ivanka Tramp je u novembru 2022. objavila da neće igrati nikakvu ulogu u predsjedničkoj kampanji svog oca 2024. godine.

"Volim svog oca mnogo, ali ovog puta biram da dam prednost svojoj djeci i privatnom životu koji stvaramo kao porodica. Ne planiram da se bavim politikom", rekla je Ivanka.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније