Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ RTS ]

09. 07. 2023. 22:55 >> 22:57

DRŽAVA NAJARIT

Vlasti istražuju smrt meksičkog novinara

U saveznoj meksičkoj državi Najarit pronađen je mrtav novinar Luis Martin Sančez Iniguez. Vidljivi su bili tragovi nasilja, saopštila je kancelarija državnog tužioca.

Sančez Iniguez (59), koji je radio za list "La Hornada", vodio se kao nestao od srijede, a njegova supruga je u petak prijavila nestanak meksičkim vlastima, prenosi Rojters.

Tijelo novinara pronađeno je u predgrađu grada Tepika. Zasad nije poznat uzrok smrti novinara, ali meksičke vlasti procjenjuju da je do smrti došlo 24 do 48 časova prije nalaska tijela.

Sve se dešava dok meksičke vlasti istražuju još dva potencijalna zločina nad medijskim radnicima u Najaritu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније