Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Бета [ R.B. ]

10. 08. 2023. 22:58 >> 22:58

ZATVOR U TEHERANU

Iran: Postignut sporazum o razmjeni zatvorenika sa SAD

Iran je potvrdio da su oslobođeni američki zatvorenici iz zatvora Evin u Teheranu, u okviru sporazuma o razmjeni zatvorenika sa SAD, javila je zvanična novinska agencija Irna.

"U skladu sa tim sporazumom pet iranskih zatvorenika u SAD i pet američkih zatvorenika u Iranu će biti razmijenjeno", objavila je agencija Irna pozivajući se na dobro obaviješten izbor.

Četvorica zatvorenika, Amerikanaca iranskog porijekla, napustilo je danas zatvor Evin i prebačeno u kućni pritvor, ranije je objavila porodica jednog od njih.

Slučaj petog zatvorenika, Amerikanke, dio je pregovora. Ona je već prije nekoliko nedjelja prebačena u kućni pritvor.

Agencija Irna potvrdila je te informacije pozivajući se na misiju Irana pri UN.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније