Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta/M.L.B. ]

27. 08. 2023. 07:18 >> 12:17

POLICIJA SAOPŠTILA

Tinejdžer mrtav, dvije osobe ranjene u pucnjavi u Oklahomi

Policija je saopštila da je jedan tinejdžer poginuo, a dvije osobe su ranjene tokom pucnjave na fudbalskoj utakmici u srednjoj školi u Oklahomi u petak uveče.

Šesnaestogodišnji dječak je preminuo od rane zadobijene u pucnjavi navodi se u saopštenju šefa lokalne policije Keli Maršal.

Ona nije najavlla hapšenja, ali je rekla da se traga za osumljičenima.

„Vjeruje se da je svađa između najmanje dva muškarca dovela do pucnjave“, rekla je Maršalova. „Na licu mjesta pronađena su dva pištolja i osam metaka.“

Maršalova je rekla da je 42-godišnji muškarac hospitalizovan u stabilnom stanju sa prostrijelnom ranom u grudima, a „mlada žena“ je zbrinuta i puštena zbog rane na butini. Dodala je da su dvjema ženama slomljene kosti dok su bježale sa lica mesta.

Guverner Kevin Stit naveo je u saopštenju da je njemu i njegovoj supruzi Sari „slomljeno srce zbog vijesti o nasilju u srednjoj školi Čokto“.

Nadzornik parka Čokto-Nikoma Dejvid Rid i upravnik Rik Kob izdali su zajedničko saopštenje u kojem su uputili molitve onima koji su pogođeni pucnjavom.

„Oba okruga zajedno sa policijom rade na istrazi“, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније