Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Мина [ R.B. ]

31. 08. 2023. 17:25 >> 17:26

NESREĆA KOD TORINA

Na sjeveru Italije voz usmrtio pet radnika

U nesreći koja se dogodila na pruzi u području Torina, na sjeveru Italije, poginulo je pet, a povrijeđeno dvoje radnika, javljaju lokalni mediji.

Kako prenosi Al džazira Balkans, muškarci su bili zaposleni u kompaniji koja je radila na zamjeni djelova željezničke pruge, koja povezuje glavne sjeverne gradove Torino i Milano, kada ih je pregazila lokomotiva koja je vukla prazne vagone iz Alesandrije prema Torinu.

Nesreća se dogodila oko ponoći u srijedu u opštini Brandico, dijelu gradskog područja Torina.

Italijanski mediji, uključujući ANSA-u i italijanski list Corriere della Sera, izvijestili su da se voz kretao brzinom od oko 160 kilometara na sat kada se incident dogodio.

Gradonačelnik Brandica, Paolo Bodoni, rekao je da je ovo ogromna tragedija.

“Ne može se isključiti mogućnost da je došlo do greške u komunikaciji”, kazao je Bodoni i dodao da je istraga u toku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније