Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Agencije ]

01. 09. 2023. 16:08 >> 16:36

OGLASIO SE VOĐA ČEČENA

Majka Ramzana Kadirovog na listi američkih sankcija

Majka čečenskog lidera Ramzana Kadirovog našla se na američkoj listi sankcija, javljaju svjetski mediji.

Povodom te informacije Tviterom je počeo da se širi video snimak Kadirovog, u kom prijeti američkim vlastima "da će ih slomiti". 

 

"Brzo skinite sankcije. Neću vam oprostiti što ste uveli sankcije za moju majku", poručuje Kadirov na snimku. 

Kadirov je kazao da "ako su države legalizovale takve zločinačke metode, onda oni neće biti ograničeni nikakvim granicama".

"Gruzija i Ukrajina su američki projekti na postsovjetskom prostoru. Da ne govorimo o drugim sukobima širom svijeta, koji su pokrenuti iz fiktivnih razloga. A ako su se američki kriminalci izvukli, neće ići sa Rusijom. Neka uživaju u našim bezbolnim sankcijama. Nastavićemo da lomimo kičmu ukrajinsko-NATO bandama. Možemo ići čak do Elbe, kao što je to jednom učinio Visaitov u ratu protiv nacista. Stejt departmentu je previše udobno da gura ukrajinski narod u smrt dok se krije iza mirne demokratije. Ovu američku gadost treba slomiti", oštro je poručio Kadirov. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније