Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Politika ]

22. 10. 2023. 20:46 >> 20:47

IZRAELSKI MINISTAR ODBRANE

"Ofanziva Izraela trajaće do januara, uništićemo Hamas"

Izraelski ministar odbrane Joav Galant upozorio je danas da bi predstojeća kopnena ofanziva Izraela na Pojas Gaze mogla da traje tri mjeseca.

Galant je poručio da će to biti posljednja takva ofanziva, ukoliko Izrael uspije u svojim namjerama da uništi palestinsku militantnu grupu Hamas.

„Ovo treba da bude posljednji kopneni manevar u Gazi, iz prostog razloga što poslije njega neće biti Hamasa. Biće potrebno mesec, dva mjeseca, tri, ali na kraju neće biti Hamasa”, rekao je Galant u komandnom centru izraelski vazduhoplovnih snaga u Tel Avivu.

On je dodao da, prije nego što se, kako je rekao, „neprijatelj suoči sa oklopnim i pešadijskim snagama, suočiće se sa bombama vazdušnih snaga”, prenosi Tajms of Izrael.

„Imam utisak da znate kako to da uradite na smrtonosan, precizan i veoma kvalitetan način, kao što je to do sada dokazano”, rekao je Galant zvaničnicima izraleskog vazduhoplovstva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније