Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.B. [ N1 ]

17. 01. 2024. 18:36 >> 18:37

MINHEN

Priveli Švarcenegera na aerodromu, nije prijavio luksuzni sat

Holivudski glumac Arnold Švarceneger priveden je danas na aerodromu u Minhenu pošto nije prijavio skupocijeni sat, izjavio je portparol carine za AFP.

Glumac, rođen u Austriji i bivši guverner Kalifornije (76), priveden je danas popodne u carinskoj zoni po dolasku iz SAD-a, rekao je portparol Tomas Majster.

Očekuje se da će Švarceneger moći da nastavi svoj put kasnije tokom dana, ali "sat će vjerovatno morati da ostane", rekao je Majster.

Protiv zvijezde "Terminatora" i bivše ikone bodibildinga pokrenut je krivični postupak zbog utaje poreza, rekao je on.

Na sat je trebalo platiti porez jer je Švarceneger namjeravao da ga proda u Evropskoj uniji, kaže Majster.

Luksuzni sat trebalo je da bude na aukciji na večeri za prikupljanje sredstava za Švarcenegerovu inicijativu za klimu u Kicbilu u četvrtak, objavio je dnevnik Bild.

Predmeti koji se obično prodaju na aukciji na takvim večerama uključuju umjetnička djela i potpisane memorabilije, navodi se na veb stranici inicijative.

Sat po mjeri za Švarcenegera napravio je švajcarski proizvođač ultra luksuznih satova Odemar Pige (Audemars Piguet), navodi Bild.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније