Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

m.v. [ RSE ]

10. 03. 2024. 19:54 >> 19:55
Čitaj mi:

rusija

Aerodrom u Sankt Peterburgu prekinuo rad posle obaranja drona

Ruske vlasti saopštile su da je ukrajinski dron oboren 10. marta u Lenjingradskoj oblasti blizu sela Fornosovo, poslije čega su obustavljene operacije na obližnjem aerodromu Pulkovo u Sankt Peterburgu, prenio je Ruski servis Radija Slobodna Evropa.

Aerodrom u drugom po veličini gradu u Rusiji je nastavio da radi posle pauze od oko dva sata.

Tri aviona su za to vrijeme prinudno sletjela na manje aerodrome, saopštila je ruska Federalna agencija za vazdušni saobraćaj.

Aleksandar Drozdenko, guverner Lenjingradske oblasti, koja se nalazi blizu Sankt Peterburga, rekao je da je vazdušni prostor zatvoren zbog drona.

Ukrajina generalno ne komentariše moguće napade unutar Rusije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније