Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.M.Lj. [ N1 ]

06. 02. 2024. 12:02 >> 12:02
Čitaj mi:

ISPRED ZGRADE SUDA

Napad u Istanbulu: Pet osoba ranjeno, napadači ubijeni

Pet osoba je ranjeno u napadu na zgradu suda u Istanbulu, a napadači su ubijeni.

Kako je naveo turski ministar unutrašnjih poslova Ali Jerlikaja na društvenim mrežama ubijeni su žena i muškarac tokom „pokušaja napada“ na kontrolni punkt ispred kapije suda Čaglajan u Istanbulu, prenosi Anadolija.

Naveo je da su među povrijeđenima i tri policajca.

„Ubijeni su napadači – muškarac i žena. Povrijeđeno je pet osoba, uključujući tri policajca. Čestitam našim herojskim policajcima. Potrebna nam je hitna pomoć za naše povrijeđene. Želim im brz oporavak“, naveo je turski ministar.

Čaglajan je ogroman sudski kompleks u okrugu Kagitane na evropskoj strani grada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније