Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.B. [ Beta ]

16. 02. 2024. 14:41 >> 14:41
Čitaj mi:

ZAHAROVA

Brza reakcija Zapada na smrt Navaljnog samorazotkrivajuća

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova je izjavila da je brza reakcija država NATO-a na danas objavljenu smrt opozicionara Alekseja Navaljnog u ruskom zatvoru "samorazotkrivajuća" i da je Zapad već pripremio zaključke ne čekajući forenzičko ispitivanje.

"Brza reakcija lidera zemalja NATO-a na smrt Navaljnog u vidu direktnih optužbi na račun Rusije je samorazotkrivajuća. Forenzičko ispitivanje još nema, ali su zaključci Zapada već spremni", napisala je Zaharova na Telegramu.

Ruska zatvorska služba je danas saopštila da je umro zatvoreni opozicioni lider Aleksej Navaljni (47).

Federalna zatvorska služba je u saopštenju navela da se Navaljni danas poslije šetnje osjećao loše i da je izgubio svijest, a da hitna pomoć nije uspjela da pomogne.

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov je rekao da je predsjednik Vladimir Putin obaviješten o smrti Navaljnog.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније