Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.B.

20. 04. 2024. 16:14 >> 16:14
Čitaj mi:

AMERIČKI MILIJARDER

Mask: Tik Tok ne treba zabranjivati, to nije sloboda govora

Američki milijarder Ilon Mask poručio je danas da je protiv zabrane Tiktoka u Sjedinjenim Američkim Državama i dodao da bi zabrana bila u suprotnosti sa slobodom govora.

"Po mom mišljenju, Tiktok ne bi trebalo da bude zabranjen u SAD, iako bi takva zabrana mogla da koristi platformi X. To bi bilo u suprotnosti sa slobodom govora i izražavanja. To nije ono za šta se Amerika zalaže“, napisao je Mask na društvenoj mreži Iks, prenosi Tanjug.

Podsjetimo, savezne države širom SAD već su zabranile Tiktok na uređajima koji su u vlasništvu države.

Kao razlog navode da kineska kompanija „Bajtdens“, koja je vlasnik platforme, prosleđuje Vladi Kine privatne podatke korisnika.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније