Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

19. 01. 2015. 10:13 >> 10:09

ŽRTVE I DJECA

Osam mrtvih i 32 ranjenih u oblasti Donjecka

Ukrajinske oružane snage u nedjelju su više od 50 puta granatirale oblast Donjecka i Gorlovke, a osam osoba je poginulo i 32 ranjeno, saopštilo je ministarstvo odbrane samoproklamovane Donjecke Narodne Republike.

 

 

Kako prenosi Tass, poginulo je osam pripadnika proruskih snaga. 
                
Pres služba ministarstva odbrane saopštila je da se snage Donjecke Narodne Republike pripremaju da odbiju nove napade ukrajinske vojske.
                
Dvoje djece, starosti sedam i 16 godina, poginulo je kada je raketa pogodila kuću u gradu Vulehirsku na istoku Ukrajine, saopštila je ukrajinska vojska.
                
U istom napadu povrijeđena je devetogodišnja djevojčica, navodi se u saopštenju.
                
Ukrajinski vojnici zauzeli su gotovo čitavu teritoriju aerodroma u Donjecku koju su izgubili od proruskih snaga proteklih sedmica, prenosi agencija Reuters.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније