Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

12. 03. 2015. 13:55 >> 13:49

AVGANISTAN

Talibani ubili 11 policajaca

Avganistanski zvaničnici saopštili su da su talibani ubili najmanje sedam policajaca u zasjedi u sjevernoj Kunduz provinciji danas.

 

 

 

Nasrudin Kan, guverner Dašti Arči distrikta, rekao je da su policajci putovali u susjednu provinciju da podignu svoje mjesečne plate kada ih je u zasjedi sačekalo 30 boraca.

Dva talibana takođe su poginula u tom okršaju.

U međuvremenu guverner, Mauhamed Sajed Sediki iz provinciji Parvan, sjeverno od Kabula, naveo je da je četvoro policajaca ubijeno na stražarskom mjestu dan ranije u Sjagurd distriktu.   

Prošle 2014. godine, više od 5000 avganistanskih policajaca ubili su talibani, čime je otvoreno pitanje da li te snage mogu da održavaju bezbjednost.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније