Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

25. 03. 2015. 09:55 >> 10:01

UHAPŠENA MAJKA

SAD:Tijela djece pronađena u frižideru

Žena iz Detroita uhapšena je nakon što su sudski zvaničnici u njihovoj porodičnoj kući pronašla tijela dvoje njene djece, piše BBC

Kako se navodi, sudski zvaničnici su tokom izvršenja naloga za iseljenje u frižideru pronašli tijela 11-godišnjeg dječaka i 14-godišnje djevojčice.

Druga dva djeteta, starosti 11 i 17 godina, stavljena su u zaštitni pritvor.

Naknadni izvještaji će utvrditi kako su djeca umrla.  Susjed Tori Čilds je za AP rekao da dvoje njene djece nije vidio oko godinu dana.

Uhapšena žena je živjela u apartmanskom komleksu, u kome je lišena slobode, najmanje 10 godina, bila je nezaposlena, imala je novačne probleme i dug za neplaćenu kiriju.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније