Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

Objavio: P.R.

16. 12. 2017. 14:14 >> 13:54

REGIONALNO PRIZNANJE

Splendid najbolji crnogorski hotel

Hotel Splendid Conference&Spa Resort prvi je dobitnik novoustanovljenog regionalnog priznanja Guest Star hotel 2017, kao najbolji crnogorski hotel.

Iz Splendida su saoštili da su tako odlučili gosti, koji su od 4. decembra do četvrtka javno glasali na sajtu magazina.

“Prvi crnogorski rizort sa pet zvejzdica ubjedljivo je pobijedio u konkurenciji još četiri hotela, osvojivši 57,1 odsto glasova. Drugoplasirani hotel osvojio je 26,6 odsto glasova”, rečeno je na ceremoniji uručenja nagrada, u beogradskom hotelu Crown Plaza.

Direktorica hotela Splendid, Mirjana Mrkalj, kazala je da su glasovi gostiju, uz sve uvažavanje ljudi iz struke, najdraža nagrada koja nosi posebnu vrstu odgovornosti i podsjeća da se od Splendida uvijek očekuje kvalitet više.

“Ma koliko je to izazov za sve koji rade, istovremeno je i najveći podstrek, jer su to naši agilni arbitri. Sretni smo što nam dolaze iz cijelog svijeta i poklanjaju povjerenje duže od decenije, ali je nemerljivo zadovoljstvo kad zvanično priznanje dobijete na osnovu njihovih glasova”, kazala je Mrkalj.

Hotel Splendid i njegov suvlasnik Žarko Radulović prošle godine su dobili priznanje Ambasadori dobre usluge, što je, kako su saopštili iz hotela, svojevrsni Oskar popularnosti u hotelskoj industriji.

Žiri je nagradu dodijelio za decenijsko trajanje u izgrađivanju sopstvenog luksuznog brenda i prepoznatljivih standarda kvaliteta, čime je otvoreno novo poglavlje u razvoju elitnog turizma u Crnoj Gori i regionu.

“Ove godine su to potvrdili i gosti koji su tokom prethodnih deset dana imali mogućnost da glasaju, a čiji će glasovi biti izdvojeni za nagradno izvlačenje 25. decembra. Sretni dobitnik će, kako je rečeno na ceremoniji, dobiti vikend aranžman u pobjedničkom hotelu”, navodi se u saopštenju Splendida.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније