Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

16. 11. 2018. 22:46 >> 22:21

SEEBTM AWARDS 2018

Splendid najbolji "Seaside hotel" u regionu

Hotel "Splendid Conference & SPA Resort 5*" apsolutni je pobjednik u kategoriji "Best Seaside Hotel" u regionu, na dodjeli godišnjih nagrada Seebtm Awards 2018.

Ove godine uz on line glasanje, prvi put je glasao stručni žiri. Činili su ga predstavnici najeminentijih kompanija i organizacija koje organizuju događaje u regionu, a članovi su glasali za najbolje, po svom iskustvu i mišljenju.

"Ponosni smo na činjenicu što smo nagrađeni kao najbolji primorski hotel u cjelini, jer smo bili prvi laureati ovog regionalnog priznanja, ustanovljenog prije dvije godine. Tada smo bili proglašeni za najbolji Veliki hotel za kongresni turizam (sa preko 200 soba), odnosno u tom užem segmentu poslovanja. Utisak pojačava činjenica da su tako odlučili: žiri od čak 27 članova žirija i osam od ukupno 8 hiljada i 700 korporativnih klijenata iz regiona, što je zaista ubjedljivo. Lijepo je znati da uživamo njihovo povjerenje i da nas baš klijenti nagrađuju za ono što za njih radimo, jer nas oni najbolje i poznaju. To je najljepša satisfakcija za uloženi trud", kazala je na ceremoniji uručenja PR manger hotelske grupe Montenegro stars Maja Vukićević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније