Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ Izvor: Beta/Infobiro, Objavio: I. P. ]

23. 09. 2018. 12:03 >> 11:44

DOBRA ATMOSFERA

Završen prvi Oktoberfest u Budvi, publika zadovoljna

Prvi Oktoberfest u Budvi završen je u sinoć u Gradskom parku koncertima So Sabi, Bad Copy i Gradske muzike Budve.


Posetioci su druge festivalske večeri degustirali njemačke kobasice i mnogobrojne vrste piva, a mogli su i da posmatraju takmičenje u nošenju krigli piva.

Šef Gradske muzike Budve Željko Vasović rekao je da je ideja održavanja Oktoberfesta u Budvi odlična.

"Sviđa mi se, s obzirom da se održava prvi put, kao i to što je sezona malo proširena. Mislim da publika pokazuje interesovanje. Komentari na društvenim mrežama su svi pozitivni, tako da podržavam", rekao je Vasović.

Lider grupe So Sabi Alberto Dijaz rekao je da podržava ideju održavanja Oktoberfesta u Budvi i da manifestacija treba da se nastavi.

"Moj bend je počeo Exit u Novom sadu i Beerfest u Beogradu, tako da je za mene nastup na ovim prostorima postao tradicija. Ti festivali su danas poznati i u regionu i u svijetu, pa pošto sam i ovde začetnik, mislim da će biti uspješan, kao i Exit i Beerfest", rekao je Dijaz.

Rekao je da je atmosfera za vrijeme Oktoberfesta jako dobra i da se nada da će festival imati veliki uspjeh.

Direktor Turističke organizacije Budva, Mladen Franović, rekao je da je publika zadovoljna, te da su tako nešto i očekivali

"Danas je otvoren Oktobar fest u Minhenu, a mi zatvaramo Oktobar fest u Budvi. Minhenski očekuje šest miliona posjetilaca, mi smo i sa šest hiljada zadovoljni. Ja mislim da ih je sigurno bilo ova dva dana toliko, ako ne i više. Možemo punim ustima da kažemo da ćemo sljedeće godine to proširiti, povećati. Veliki je odziv publike, svi su zadovoljni, uživali su, večeras je vrlo veselo", kazao je Franović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније