Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ onogost.me; Objavila: M.M ]

03. 05. 2019. 19:00 >> 19:03

18. MAJA

"Župa u srcu" promoviše Lukavicu

Nevladina organizacija Župa u srcu u saradnji sa Etno kućom ''Moj san'' i Eko kampom Luke 18. maja organizuje ekološko-turističku manifestaciju ''Putevima lukavičkih narcisa-dokoljena'' koja ima za cilj da promoviše Lukavicu, jednu od najljepših crnogorskih planina.

Organizatori su kazali da će ova manifestacija početi u 10h okupljanjem učesnika u Eko Kampu Luke, a nakon kratkih pozdravnih govora prisutni će krenuti ka Kapetanovom jezeru.

"Oni spremniji će najprije ići na Veliki Žurim i nakon toga na Kapetanovo jezero. Druga grupa - ''rekreativaci'' će ići odmah na Kapetanovo jezero odakle će nakon dolaska prve grupe zajedno krenuti do Etno kuće ''Moj san'' gdje će se održati kulturna manifestacija", istakli su oni.

Toga dana biće organizovan i foto konkurs, a 20 autora najboljih fotografija biće nagrađeno majicama ''Da. biram čisto!''.

Ova manifestacija se organizuje u sklopu projekta ''Da, biram čisto!'' koji je podržan kroz program "Za jači glas organizacija građanskog društva'', koji realizuje Fond za aktivno građanstvo - FAKT, a finansira Američka ambasada u Podgorici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније