Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ Mina; Objavila: J.B.Č. ]

02. 09. 2019. 17:41 >> 17:45

HERCEG FEST

Novske tvrđave posjetilo 15 odsto više turista

Hercegnovske tvrđave Forte Mare i Kanli kula od početka godine je posjetilo 63,99 hiljada posjetilaca, što je skoro 15 odsto više nego prošle godine.

Prema podacima Herceg festa, koji gazduje tvrđavama, Forte Mare je posjetilo 31,62 hiljade posjetioca, sedam hiljada više nego u uporednom periodu, dok je od ulaznica prihodovano 62,58 hiljada eura.

Posjeta Kanli kuli je bila nešto veća nego kada je riječ o tvrđavi Forte Mare, kao i nekoliko procenata bolja nego prošle godine, prenosi radio Jadran.

Kanli kulu je za devet mjeseci posjetilo 32,37 hiljada gostiju, 2,08 hiljada više nego u uporednom periodu.

"S obzirom na to da je Centar za posjetioce otvoren 1. avgusta, a da se u tom periodu na Kanli kuli održava veliki broj zabavno-umjetničkih i festivalskih programa, posjeta nije bila velika", naveli su iz Herceg festa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније