Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ Objavila B.B. ]

03. 07. 2020. 09:07 >> 09:11

SD BERANE UPOZORAVA

Vlast šest godina ne rješava problem na Rudešu

Beranska vlast već šest godina ne rješava pitanje neadekvatno uskladištenog opasnog hemijskog otpada u objektima bivšeg industrijskog kompleksa na Rudešu, koji je prema mišljenju Socijaldemokrata u tom gradu, tempirana ekološka bomba.

Kako se ističu u saopštenju SD Berane, nesagledive su posljedice mogućeg incidenta, koji može nastati zbog činjenice da su hemikalije koje se nalaze u različitim objektima tog kompleksa neodgovorno uskladištene, sa isteklim rokovima, oštećenih pakovanja i slično, i to u objektima koji su urušeni i neobezbijeđeni.

"Za očekivati je da se poslije ovog našeg saopštenja oni oglase, te kao i svaki put do sada, proglase nenadležnim, ne shvatajući da jedna lokalna vlast mora da rješava sve probleme koji su na njenoj teritoriji, i stare i nove, prvenstveno zbog zdravlja i sigurnosti svih njenih građana. Stoga, Opštinski odbor Socijaldemokrata Berana poziva lokalnu vlast da se osvijesti i prestane baviti sitnom i nebitnom politikantskom pričom, zadovoljavanjem ličnih interesa pojedinaca i manjih grupacija, već da se uhvati u koštac sa ozbiljnim problemima, kao što je upravo ovaj o kojem govorimo. Ukoliko nemaju dovoljno znanja i kapaciteta da ga riješe, mogu nam se obratiti i mi ćemo im rado pomoći, jer nama je interes građana Berana na prvom mjestu", poručili su u SD Berane.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније