Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ Autor: RTCG Portal ]

31. 03. 2021. 07:24 >> 07:24
3

U KOLAŠINU

Zadovoljni sezonom, imali više od 20.000 noćenja

Ako se u obzir uzmu sve okolnosti koje su je pratile, možemo reći da smo zadovoljni ovogodišnjom zimskom turističkom sezonom, ocijenio je predsjednik Turističke organizacije Kolašin Aleksandar Vlahović.

U Jutarnjem programu TVCG Vlahović je podsjetio na neizvjesnost uoči zimske sezone, te rigoroznih epidemioloških mjera za vrijeme novogodišnjih i božićnih praznika.

"Prava zimska sezona je počela tek 10. januara, to jest nakon ublažavanja mjera i otvaranja granica. Ski sezona u Kolašinu će produžiti, pa će Ski centar Kolašin 1600 raditi do 11. aprila, a tokom tog mjeseca radiće i Ski centar Kolašin 1450, ali nemamo precizan datum", kazao je Vlahović.

Tokom prva dva mjeseca ove godine imali su, kaže, više od 20.000 noćenja što je dobar rezultat u odnosu na situaciju usljed epidemiološke situacije.

Najviše noćenja, kaže on, ostvarili su gosti iz Crne Gore i Albanije, te regiona i Rusije.

Ljetnja sezona će, kaže, zavisiti od epidemiološke situacije u Crnoj Gori i regionu, navodeći da će fokus ove godine biti na domaćim i gostima iz zemalja regiona.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније