Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

B.B.

22. 02. 2024. 12:36 >> 12:45
Čitaj mi:

ZBOG NAJAVLJENOG NEVREMENA

Kotorski karneval odložen za 3. mart

Zbog najavljenih vremenskih nepogoda tradicionalni Zimski kotorski karneval 2024. koji je bio planiran za nedjelju 25. februara odlaže se za 3. mart.

Tradicionalni kotorski maskenbal, u okviru zimskih karnevalskih fešti, održaće se u petak, 23. februara 2024. godine od 21 sat u Poslovnom centru "Vukšić".

Goste će zabavljati i Ansambl "Toć" i Klapa "Asa voce".

Fond nagrada je 3.800 eura i to u kategoriji pojedinačnih maski. Treće mjesto – 200 eura, drugo 300 i prvo 400 eura.

U kategoriji grupnih maski prva nagrada je 900 eura, druga 700, a treća 500. Nagrada publike je 800 eura.

Ulaznice za maskenbal po cijeni od 15 eura u prodaji su na Kamenom kiosku od 09h do 13h. Rezervacije na broj telefona 069 041 153.

Organizator Zimskih kotorskih karnevalskih fešti je JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor, suorganizaror Turistička organizacija, a pokrovitelj Opština Kotor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније