Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.M. [ Portal RTCG ]

27. 02. 2024. 15:29 >> 16:25
Čitaj mi:

lazar šćepanović

Ibrahimović uhvaćen na električnom trotinetu, pronađena automatska puška

Vršilac dužnosti pomoćnika direktora polcijskog za Sektor za borbu protiv kriminala Lazar Šćepanović oglasio se povodom jutrošnjeg ubistva Edmonda Mustafe u Baru i saopštio da je osumnjičeni za ubistvo D.I. (27) zatečen prilikom pokušaja bjekstva, i uhapšen. Uhapšeni Dino Ibrahimović je bio potraživan od policjskih organa, i za njim je raspisana međunarodna potjernica. Šćepanović je saopštio da je D.I. upravljao električnim trotinetom, a na glavi nosio kacigu. Pretragom terena u prvcu bjekstva D.I. policija je pronašla crnu putnu torbu u kojoj je pronađeno vatreno oružje – automatska puška.

"Sumnja se da je D.I. upotrebom automatske puške koja je pronađena u neposredoj blizini njegovog lociranja, lišio života E.M. na način što je iz iste ispalio više projektila usljed kojeg dejstva je nastupila smrt E.M. na licu mjesta", istakao je Šćepanović.

Kako se navodi, uhapšenom D.I. na teret se stavlja krivično djelo ubistvo i krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

"Prema operativnim i obavještajnim podacima kojima Uprava policije raspolaže oba lica su pripadnici jedne kriminalne grupe koja djeluje na crnogorskom primorju. Osim toga, D.I. se već potražuje na međunarodnom nivou – za njim je raspisana međunarodna potjernica od jedne države sa kojom pravosudni organi Crne Gore nemaju potpisan ugovor o ekstradiciji", istakao je Šćepanović.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније