Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.M.Lj. [ Mina ]

22. 03. 2024. 12:29 >> 12:29

UPRAVA POLICIJE

U Rožajama uhapšena dva vozača

Rožajska policija uhapsila je A.N. (24) i M.H. (23) zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja, saopštili su iz Uprave policije i dodali da su kažnjeni sa po 15 dana zatvora.

Kako se navodi, službenici rožajskog Odjeljenja bezbjednosti su, radeći na suzbijanju narkomanije i ulične prodaje opojne droge, kontrolisali A.N. koji je upravljao Mercedesom bez registarskih oznaka.

„Pregledom je kod A.N. pronađeno 15 komada tableta ksalola, u odnosu na koji događaj se tužilac izjasnio da nema elemenata krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti“, kaže se u saopštenju.

Dodaje se da će protiv A.N. biti podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

„Nakon toga, po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva u Rožajama, izvršen je pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi A.N. u selu Seošnica. Tom prilikom pronađen je i gasni pištolj marke „Blow“ kalibra 9 mm kao i komad municije za ovaj pištolj“, navodi se u saopštenju.

Iz policije su kazali da je utvrđeno da je A.N. pozitivan kokain i benzodiazepin.

„A.N je uhapšen zbog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima i njemu je sudija za prekršaje izrekao kaznu zatvora od 15 dana i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom četiri mjeseca“, naveli su iz policije.

Kako su kazali, protiv A.N. biće podnijeta prekršajna prijava zbog posjedovanja gasnog pištolja bez dokumentacije, kao i zbog neregistrovanog vozila.

Službenici rožajske policije su, u drugom slučaju, kontrolisali vozilo Golf kojim je upravljao M.H.

„M.H. je odbio testiranje na prisutnost psihoaktivnih supstanci u organizmu i uhapšen je zbog počinjenog prekršaja iz oblasti Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima“, rekli su iz policije.

Oni su naveli da je M.H. sudija za prekršaje kaznio sa 15 dana zatvora i izrekao zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom od četiri mjeseca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније