Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

24. 12. 2017. 22:55 >> 22:23

MISTERIJA 007

Da li je Džejms novi Bond?

Glasine da bi Džejms Norton mogao da naslijedi Danijela Krejga u ulozi tajnog agenta 007 dobile su na značaju od kada se taj glumac pojavio u ulozi uglađenog Aleksa Godmena u novoj Bi-Bi-Sijevoj seriji "MekMafija", čije emitovanje počinje sljedeće godine.

Iako se sam Norton ogradio od glasina, njegov lik Aleksa sadrži mnogo bondovskih elemenata, dok neke od scena iz serije, koje se mogu vidjeti u do sada objavljenim trejlerima, neodoljivo podsjećaju na filmove iz serijala o tajnom agentu 007.

"Divno je i laskavo biti dio takvih priča, ali sve su to, bar za sada, samo glasine", izjavio je Norton.

"Jednom sam pomenuo da će scene iz serije doprinijeti širenju glasina o Bondu, ali 'MekMafija' je 'zvjerka' za sebe. Nadam se da će Danijel Krejg snimiti još pet filmova, i da će se buduće glasine ticati samo njega. Ja sam njegov veliki obožavalac, pa sasvim sebično mogu da kažem 'Volio bih da on nastavi'", rekao je Norton.

Ulogu Džemsa Bonda Danijel Krejg tumači od 2006. godine, od kada je glumio u četiri filma.

Iako se, u više navrata, govorilo i pisalo da bi "Spektra", iz 2015. godine, mogao da bude njegovo posljednje pojavljivanje u toj ulozi, sredionom ove godine je potvrđeno da će se Krejg vratiti "u službu Njenog veličanstva" u novom 25. nastavku, čije prikazivnje je najavljano za 2019. godinu, navodi NME.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније