Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

P.R. [ Beta ]

28. 09. 2021. 23:30 >> 23:48

LONDON

Kraljevska porodica na premijeri novog 007

Danijel Kreg, Lea Sejdu i ostala postava novog filma o Džejmsu Bondu "No Time to Die" (Nije vrijeme za umiranje) izašli su danas na crveni tepih u Londonu na svjetsku premijeru filma kojoj su prisusrtvovali i britanski prinčevi Čarls i Vilijam sa suprugama.

Otvarenje, 25. u dugom serijalu, posljednje u kome Kreg igra agenta 007, prvo je trebalo da se pojavi u bioskopima u aprilu 2020. ali je početak prikazivanja više puta odgađan zbog pandemije.

Kreg, koji je došao u Rojal Albert Hol u ciklama somotskom sakou, rekao je novinarima koliko mu je laknulo sada kada film konačno stiže u bioskope.

"Prije godinu dana to je bio samo san. Nije izgledalo da ćemo uspjeti, ali jesmo i samo sam sretan da smo tu i da možemo da slavimo sa svima", rekao je on.

Sejdu je isto izrazila olakšanje.

"Bilo je tako ludo vrijeme za sve nas. I sada slaviti sa ovim filmom, ponovo se okupiti je fantastično, zaista sam jako srećna", rekla je glumica.

Pedesettrogodišnji Kreg igrao je tajnog agenta 007 u pet filmova, od filma "Kazino Rojal" 2006.

Upitan kako se osjeća sad kad se oprašta sa tom ulogom, rekao je "dobro sam, zaista sam ok sa tim", a na pitanje ko će biti njegov nasljednik samo je odgovorio da to nije njegov problem.

Zdravstveni radnici i pripadnici britanskih oružanih snaga bili su među zvanicama na današnjoj premijeri zbog svog rada za vrijeme pandemije.

Film će početi da se prikazuje u Britaniji 30. septembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније