Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

N1 [ B.B. ]

01. 01. 2022. 12:42 >> 12:44

AMERIČKA GLUMICA

Beti Vajt preminula uoči 100. rođendana

Legendarna američka glumica i komičarka Beti Vajt preminula je u svom domu u Kaliforniji, uoči svog 100. rođendana, prenose američki mediji.

Po pisanju Vašington Posta, vijest je potvrdio i njen bliski prijatelj i agent Džef Vitjas, ali ne navode se pojedinosti o uzroku smrti.

Vajt je ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao žena s najdužom TV karijerom u istoriji.

Najpoznatija je po ulozi Rosi Niland u seriji “Zlatne devojke“, a u prethodnih osam decenija imali smo prilike da je gledamo u različitim komedijama, filmovima i reklamama. Tokom karijere osvojila je osam nagrada Emi.

"Premda je Beti trebalo da napuni 100 godina, mislio sam da će živjeti zauvijek“, rekao je Vitjas u izjavi za "People".

Vajt bi 17. januara napunila 100. godina. Za tu priliku njeni obožavaoci planirali su proslave širom Sjedinjenih Država.

Smrt glumačke legende iznenadila je javnost, jer je za ovonedjeljno izdanje časopisa "People", posvećeno njenom stotom rođendanu, govorila o tajni svog dobrog zdravlja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније