Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

M.M.Lj. [ N1 ]

05. 08. 2022. 12:07   >>  12:05

NOVA ULOGA

Lejdi Gaga glumi Harli Kvin u nastavku "Džokera"

Pop zvijezda Lejdi Gaga potvrdila je da će igrati jednu od glavnih uloga u novom dijelu popularnog filma "Džoker".

Kako prenosi Nova.rs, Zajedno sa Hoakinom Finiksom, koji je za svoju ulogu Džokera dobio Oskara, Gaga će se naći u novom dijelu filma kao Harli Kvin. Reditelj filma je Tod Filips.

Filips je već neko vreme pisao scenario sa koscenaristom „Džokera“ Skotom Silverom i konačno ga je pokazao studiju. Sredinom juna, Filips je na društvenim mrežama otkrio naslov novog projekta – „Joker: Folie à deux“, naslov koji upućuje na medicinski termin za identičan ili sličan mentalni poremećaj koji pogađa dvije ili više osoba, obično članova iste porodice.

Džoker je poznat po svojoj nasilnoj vezi sa Harli Kvin, njegovom psihijatricom u mentalnoj ustanovi poznatoj kao Arkam azil, koja se zaljubljuje u njega i postaje njegov pomoćnik i partner u zločinu. Nejasno je da li Filips i kompanija koriste druge likove iz DC ili sami stvaraju nove, kao što su radili u mnogim slučajevima sa svojim prvim filmom.

Drugi dio filma navodno je mjuzikl. Producent novog „Džokera“ je takođe bio i producent rimejka „Zvijezda je rođena“, u kojoj je glavnu ulogu tumačila upravo Gaga.

Pjevačica je na svojim društvenim mrežama objavila kratak video tizer, u kojem je potvrdila da su ona i Hoakin Finiks u glavnim ulogama.

Film će biti objavljen 10. aprila 2024. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније