Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Б.Ч.Ј. [ Beta ]

24. 03. 2023. 23:59 >> 00:09

JAPAN

Emitovana posljednja epizoda Pokemona

Posljednja epizoda animirane serije Pokemoni emitovana je danas na japanskom TV-kanalu Tokio.

Prva epizoda Pokemona - skraćeno od "Pocket Monsters" (Džepna čudovišta), bila je emitovana 1. aprila 1997. i privukla je gledaoce glavnim junakom - Ešom Kečamom.

Sada, poslije 26 godina i 25 sezona Eš je konačno postao "Pokemon Majstor", a 1.234. epizoda stavila je tačku na avanture glavnog junaka i njegovog prijatelja Pokemona Pikačua.

Međutim za utehu ljubiteljima, trejler za predstojeću seriju zasnovanu na tematici "Džepnih čudovišta" koja se zove "Pokemon Horizonti" (Pokémon Horizons) emitovan je odmah poslije posljednje epizode popularne franšize i otvara mogućnost da se Eš i Pikaču ponovo pojave.

Pokemon je jedna od najpoznatijih franšiza u japanskoj popularnoj kulturi, a kreirao ju je gigant zabavnih medija Nintendo 1996. godine.

Autor serije iz žanra fantastike je Satoši Tadžiri, a scenario su pisali Takeši Šudo i Acuširo Tomioka.

Za više od 25 godina postojanja, Pokemoni su postali heroji televizijskih serija, dugometražnih "anime filmova", video'zapisa i kompjuterskih igara.

Televizijska serija o avanturama Eša i Pikačua emitovana je u 192 zemlje svijeta.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније