Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Objavio: F.R.

14. 07. 2016. 09:06   >>  08:48 1

IGRE NA RADNOM MJESTU

Češki poslanici "love pokemone" u Parlamentu

Nova igrica Pokemon GO zaludjela je ,kao i cio svijet, Čehe, ali i poslanike te zemlje koji su se hvalili da u parlamentu love mala virtuelna čudovišta kompanije Nintendo.

"Nijesam baš dobar lovac pokemona. Ali uhvatio sam dva u Poslaničkom domu parlamenta. Jedan je bio u našem poslaničkom klubu, drugog sam ulovio u pauzi ispred sale za sjednice. Jedva čekam vikend da izađem napolje da ih uhvatim više", pohvalio se dnevniku Pravo poslanik opozicione TOP09 Mihal Kučera.

Čehe, koji su vatreni igrači geokešinga, nalaženja raznih predmeta u prirodi, aplikacija Pokemon GO za mobilne telefone i tablete odmah je oduševila i snašli su se kako da je instaliraju iako još nije zvanično dostupna, prenosi Beta.

Na društvenim mrežama dogovaraju i zajedničko hvatanje pokemona, sjutra u jednom od parkova u Pragu, a preko vikenda na Vaclavskom trgu u centru češke prijestonice gdje bi željeli da obore rekord iz Sidneja gdje je pokemone zajedno hvatalo oko 2.000 ljudi.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније