Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

[ B92 ]

07. 12. 2014. 15:17 >> 15:13

IDE NA ČASOVE

Ešton Kučer uči ruski zbog kćerke

Američki glumac Ešton Kučer pohađa časove ruskog jezika kako bi se sporazumio sa svojom ćerkom rođenom u vezi s Milom Kunis, prenose danas američki tabloidi.

Glumica, koja je u septembru rodila ćerku Vajat Izabelu Kučer, izjavila je nedavno da je od svojih roditelja zatražila da se bebi obraćaju isključivo na ruskom jeziku. 

Mila Kunis je porijeklom Ukrajinka. Tom zahtjevu nije izostavljen ni njen vjerenik Kučer, koji već šest mjeseci pohađa časove ruskog kako bi mogao da se sporazumije s ćerkom. 

Kučer i Mila Kunis su se vjerili u februaru ove godine poslije Kučerovog razvoda s Demi Mur s kojom je bio u braku skoro osam godina. Tokom braka, Kučer i poznata glumica osnovali su Fondaciju za borbu protiv seksualne eksploatacije djevojčica širom svijeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније