Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavio: O.Z. ]

23. 06. 2017. 22:43 >> 22:15

PODGORICA

Ulični performans "Otto il Basotto" 27. i 28. juna

Ulični performans “Otto il Basotto” biće organizovan 27.juna na Trgu nezavisnosti i 28. juna na platou kod spomenika Svetom Petru Cetinjskom, sa početkom u 21 sat.

Performans se organizuje u okviru manifestacije “Podgoričko ljeto 2017”

"Paolu Sperdutiju (Otto il Basotto) baloni su opsesija od djetinjstva. Šou “Rubber head” do sada je izvođen u više od dvadeset zemalja gdje je pobrao brojne simpatije i nagrade. Ni sami ne možete zamisliti šta se sve može uraditi sa balonima, ali će vam Paolo pokazati. Paolo je zabavljač bez konkurencije, šou koji radi prvenstveno je namijenjen mlađoj publici koja postaje dio njegovog nastupa", saopštili su organizatori.

Umjetnik sa juga Italije dobitnik je više nagrada i priznanja za svoje performanse s balonima.

On je prošle godine nastupao na Festivalu uličnih performera "InArt" u Tivtu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније