Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: J.B.Č. ]

29. 06. 2017. 10:41 >> 10:15

PODGORIČKO LJETO 2017

"Mirandolina" sjutra u Tuzima

Predstava "Mirandolina" biće izvedena sjutra u okviru manifestacije “Podgoričko ljeto 2017” na Velikoj sceni KIC-a "Malesija" Tuzi, od 20 sati.

Pozorišnu predstavu "Mirandolina" autora Karla Goldomija izvode magistranti Dramske akademije iz Tirane.

Režiju potpisuje Dajana Nenaj, a u predstavi igraju: Klajdi Zeqo, Xhuliano Brisku, Donald Shehu, Eglantina Tuka, Kriks Dumo, Johana Omeraj i Dajana Nenaj.

"Radnja ove komedije se odvija u motelu, u kojem je gazdarica Mirandolina. Ona je vrlo moćna i atraktivna žena, a gosti motela Karlos, Market i Kont su zaljubljeni u nju. Sva trojica se bore za njenu ljubav i smatraju da svoj cilj mogu ostvariti novcem. Međutim, Mirandolina se odlučuje za svog slugu Fabricija. Ovo je ujedno i poruka predstave, da se ljubav jedne žene ne može kupiti novcem", navodi se u programu Mirandoline.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније