Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Eurosong

Б.Бу. [ RTS ]

03. 04. 2023. 14:53 >> 14:56

26.NOVEMBRA

Dječja pjesma Evrovizije održaće se u Nici

Evropska radiodifuzna unija saopštila je da će se ovogodišnja „Dječja pjesma Evrovizije“ održati u Nici.

 

Francuska će svoju drugu „Dječju pjesmu Evrovizije“ organizovati na Azurnoj obali. Nica je odabrana za domaćina najvećeg evropskog muzičkog takmičenja za najmlađe.

Festival će biti održan 26. novembra u dvorani „Pale Nikaja“ (Palais Nikaïa) u Nici.

Izvršni supervizor „Dječje pjesme Evrovizije“ Martin Osterdal rekao je da im je drago što se samo dvije godine nakon festivala u Parizu takmičenje vraća u Francusku.

"Tim u Francuskoj televiziji ima iskustvo, viziju i strast da stvori nešto istinski magično u Nici ovog novembra i radujemo se što ćemo raditi sa njima u narednim mesecima na još jednom uzbudljivom programu", rekao je Osterdal.

Francuska je prošle godine drugi put pobijedila na „Dječjoj pjesmi Evrovizije“ samo dvije godine nakon prvog trijumfa.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније