Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Beta, Objavila: R.B. ]

27. 03. 2020. 21:44 >> 21:43

NAKON OSAM GODINA PAUZE

Bob Dilan objavio pjesmu od 17 minuta

Američki muzičar Bob Dilan objavio je danas pjesmu od 17 minuta o ubistvu predsjednika SAD Džona Ficdžeralda Kenedija i to je prva pjesma koju je izdao u posljednjih osam godina.

Pjesma "Murder Most Foul" više liči na poemu koju Dilan polako izgovara u pratnji klavira, udaraljki i violončela, nego na klasičnu pjesmu sa stihovima i refrenom.

Dilan nakon poeme i dalje uz muzičku pratnju govori o danu, 22. novembru 1963. godine kada je ubijen Kenedi.

Muzičar, koji je 2016. godine dobio Nobelovu nagradu za književnost, na Tviteru je zahvalio obožavaocima "na podršci i odanosti".

Dilan (78) izdao je posljednji album "Tempest" 2012. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније