Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

P.R. [ Beta ]

03. 11. 2021. 16:12 >> 16:13

DVA MUŠKARCA STRADALA

Bizarna tragedija uoči počasnog koncerta za grupu ABBA

Dva muškarca su stradala kada je jedan od njih skočio i pao na drugog sa sedmog sprata kulturnog centra u Švedskoj uoči počasnog koncerta za grupu ABBA, saopštila je policija.

Osamdesetogodišnji muškarac koji je sinoć pao u foajeu Upsala koncertne i kongresne dvorane blizu Stokholma umro je na licu mjesta, a 60-ogodišnjak na koga je pao kasnije je podlegao povredama, navela je policija.

Žena koja je bila sa 60-ogodišnjakom povrijeđena je, ali nije životno ugrožena, dodala je policija.

Za utorak uveče u tom kulturnom centru planiran je koncert u čast dvojice muških članova grupe ABBA, Bjorna Ulveusa i Benija Andersona, ali je događaj otkazan, prenijeli su švedski mediji.

ABBA je u tviter poruci danas napisala da odlaže objavu trejlera za promotivni koncert grupe do sjutra zbog "tragičnih vijesti sa počasnog koncerta sinoć u Švedskoj".

Tragičan događaj se dešava neposredno uoči planiranog objavljivanja novog albuma grupe ABBA poslije više od 40 godina, 5. novembra. Novi album "Voyage" uslijediće poslije albuma "The Visitors" iz 1981, i koji je do sada bio labudova pjesma švedske grupe.

U kulturnom centru u Upsali održavaju se koncerti i drugi sastanci u osmospratnoj zgradi sa fasadom od ogledala i metalnim pločama koje liče na kristal. Na vebsajtu centra navodi se da će biti zatvoren od danas do petka zbog smrtnih slučajeva.

"Svi smo šokirani zbog tragične nesreće i naše misli su sa umrlim, njihovim rođacima i porodicama", navodi se na sajtu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније