Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ M.L.B. ]

25. 11. 2021. 16:37 >> 16:40

"BUDI MOJA MUZIKA"

Nina Petković novom pjesmom najavila album

Crnogorska pop-rok kantautorka Nina Petković predstavila je novi singl i videospot "Budi moja muzika".

Nina ovom pjesmom najavljuje album koji će objaviti diskografska kuća Croatia Records.

Muziku za singl potpisuju Nina i Bojan Momčilović, tekst je napisala sama Nina, dok su za aranžman zaslužni Momčilović i Bobo Stanišić.

Mix je, također, radio Bobo Stanišić, a master Nikita Sadykov.

Video produkcija je djelo Dronstudija, Miloša Tomaševića i Nikole Mihailovića, a spot je sniman na prekrasnim lokacijama u Tivtu. S Ninom se u spotu ovog puta pojavljuje mladi crnogorski glumac Ognjen Damjanović, posebno za tu priliku im je dizajnerka Radojka Tepavac šila kostime, a kroz Tivat se Nina i Ognjen voze u oldtimeru koji cijeloj priči daje posebnu draž.

"Bilo je uzbudljivo dok smo snimali spot. Zabavno i radno. Pjesma je u mom prepoznatljivom maniru i nadam se da će se publici dopasti. Bilo je super surađivati sa Ognjenom, ali i cijelom ekipom”, prenijela je Nina utiske sa snimanja spota.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније