Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ I. P. ]

24. 04. 2022. 07:48 >> 07:50
2

ISAK ZA TVCG

Od pregleda na Jutjubu važnije da publika pjeva moje pjesme

Nekoliko slobodnih dana poznati crnogorski muzičar Isak Šabanović, koji je postao popularan izvan granica naše zemlje učešćem u jednom regionalnom muzičkom takmičenju, iskoristio je da posjeti porodicu, prijatelje i zavičaj.

Za TVCG je govorio kako provodi dane u Bijelom Polju: "Da malo odmorim i uvijek se ugojim od domaće hrane".

Kaže da svaki sekund grabi da bi odspavao i odmorio se, nakon izuzetno radnog perioda.

Gledaocima TVCG pohvalio se sa dva važna priznanja koja je dobio: "Jedno je Samit uspješnih u Beogradu, a drugo je Oskar popularnosti u Banjaluci".

Sve to mu i nije bilo iznenađenje, koliko čuđenje što je dobio takva priznanja: "Rekao sam novinarima da sam prvi put ponosan na sebe".

Nije smio da otkriva previše detalja o planovima, ali je najavio pjesmu u kojoj je gost Borko Radivojević, a pjesma će biti u etno-rok fazonu, dok za jesen najavljuje i dugo očekivanu baladu.

Kaže i da je pjesma "Kataklizma" već pronašla svoj put do publike, te da je svi pjevaju na nastupima: "To mi je važnije nego da imam preglede na Jutjubu".

Ističe i da je dobro prihvaćen u Sjevernoj Makedoniji, a izuzetno je ponosan na to što predstavlja Crnu Goru u najboljem svjetlu širom regiona.

Mlade je pozvao da vjeruju u sebe, budući da on nije vjerovao u sebe i svoj uspjeh koji je sada na vrhuncu.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније