Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ M.L.B. ]

11. 06. 2022. 14:19   >>  14:18

U JULU

Džoni Dep i Džef Bek će izdati zajednički album

Čuveni glumac Džoni Dep izjavio je da će zajedno sa britanskim rok muzičarem Džefom Bekom 15. jula izdati album "18".

Album sa 13 pjesama u velikoj mjeri predstavlja obrade pjesama "Bič bojza" (Beach Boys), Marvina Geja (Gaye) i grupe "Velvet andergraund" (Velvet Underground), navodi se u zajedničkom saopštenju Depa i Beka.

Na albumu će biti dvije pjesme koje je napisao glumac - "This is a Song for Miss Hedy Lamarr" i "Sad Motherfuckin' Parade".

Dep (59) i Bek (77) su se upoznali 2016. godine i postali su prijatelji pošto dijele ljubav prema automobilima i gitarama.

"Kada smo Džoni i ja počeli da sviramo zajedno, to je podstaklo naš duh iz mladosti i kreativnost. Šalili smo se da se ponovo osjećamo kao da imamo 18 godina i tako je nastao naslov albuma - 18", rekao je britanski muzičar.

"Njeverovatna mi je čast da sviram i pišem muziku sa Džefom, jednim od najvećih, kojeg sada imam privilegiju da zovem svojim bratom", rekao je glumac koji je trenutno specijalni gost turneje Beka po Evropi.

Dep je i ranije imao avanture u muzici. Glumac je više od deset godina bio gost grupe "Holivud vempajers" (Hollywood Vampires), benda kojeg su osnovali poznati muzičari Alis Kuper (Alice Cooper) i Džo Peri (Joe Perry).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније