Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Radio 98 ]

14. 09. 2022. 11:10   >>  11:07

DANAS PREMIJERNO NA RADIJU 98

"Divlje jagode" objavile singl "Vanila i znoj"

Grupa "Divlje jagode" objavila je sing "Vanila i znoj", posljednji pred izlazak novog studijskog albuma.

"Vanila i znoj" je treći i ujedno posljednji singl grupe Divlje jagode prije objave novog studijskog albuma. Trinaesti album benda stiže u novembru ove godine, a savršena najava je ova klasična hard rock pjesma "Vanila i znoj". Na vokalu, pored Livija Beraka, možemo čuti legendarnog Čipija iz grupe Osvajači. Pjesma je snimana u studiju Šišmiš kod Švigija, autor muzike i produkcije je Zele, dok je tekst pisao Zvonko Pantović Čipi. 

Po prvi put "Divlje jagode" su se našle u pseudo-western spotu u kombinaciji s tarantinovskim strip stilom. 

"Veselog i šaljivog duha, spot pokušava publici prenijeti opuštenu i humorističnu atmosferu koju smo doživjeli za vrijeme snimanja spota boraveći u legendarnom prostoru Doma omladine u Kragujevcu. Nezaboravno druženje s našim prijateljima iz grupe 'Osvajači'", kažu iz benda "Divlje jagode".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније